Jäällä

Pakkasista ja lumituiskuista huolimatta koirat ovat olleet paljon jäällä. Romeolle uusi elementti on ollut ihana. Voi että, miten koira voikaan nauttia elämästään, kun saa vain juosta vapaana lumi pöllyten jaloissa... Se vaan juoksee ja juoksee...

Nyt lomalla ollaan tehty Romeon kanssa päivittäin kaksi pidempää lenkkiä. Toinen aamulla ja toinen illalla. Romeon sisällä oloa nykyisin tuskin huomaa. Tyytyväisiä huokauksia ja unimurinoita kuuluu vaan jostakin nurkasta.

1262009675_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lunta on tuiskunnut niin paljon, että terriereillä on ollut välillä hankalampi kulkea. Aurattuja reittejä ei vielä ole ollut. Moottorikelkan jälkeä ollaan kuljettu, mutta esim. viime talven suosikkireitti "Majasaarenkierto", odottaa yhä valloitusta, sen verran paljon lunta on nyt jäällä.

Koirahieroja

Tilasin Nonolle Joululahjaksi koirahierojalle ajan. Pahoja jumeja on taas selässä ja jotenkin tuo leikattu jalkakin tuntuu reistaavaan... Otsan rypistys Peitsaamista ym. pompottelua on taas enemmän.

Hieroja tekee kotikäyntejä joten Nonoa ei tarvitse viedä minnekään. Katsotaan mikä tuo tilanne sitten Nonon kohdalla nykyisin on. Pahaa pelkään, että tilanne on hyvin huono. Hieroja tulee mahdollisesti jo tällä viikolla, joten siitä lisää sitten.

Shoppailemassa Romeon kanssa

Pakastin oli pitkien pyhien vuoksi päässyt tyhjenemään lihoista ym. raakaruoasta. Luuvarastotkin olivat pakkaspäivinä pahoin ehtyneet, joten ei muuta kuin ostoksille. Olisko viisi muovikassillista tullut tavaraa taas matkaan. Lihaa ja luita ym. koirien herkkuja.

Romeo oli myös mukana kaupungilla ja samalla pantaostoksilla. Hienosti poika osasi ollakin, vaikka keskikaupungilla ei olla vähään aikaan käyty. Ei mitään pörinöitä, vaan jätkä kulki uteliaana ja rauhallisena vierelläni. Ylpee! =) Tosin eläinkaupan keksilaarit olivat siitä vastustamattoman hyvän tuoksuisia ja sain kiskoa sen päätä useamman kerran pois noista laareista.

Uusi panta

1262008774_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ulkotaulut

Ulkoseinässä aivan ulko-oven vieressä meillä on ollut jo vuosia terrieritaulut. Äiti muistaa aina meille tullessa kysyä, milloinka tuohon tulee myös Romeon kuva. Tänään se sitten tuli. Tiedoksi äidille! Silmänisku 

Tiedä sitten onko tuo koirarotu belgi tai joku muu, mutta muistuttaa niin kovin tuota meidän omaa Romppua, että pakko oli ostaa tuo taulu. Holskukrääsää ei ole onneksi ollenkaan niin paljon tarjolla kuin tuota Black & White-kamaa. Taulu laitetaan tuonne ulos terrieritaulujen viereen. Ihan mukava taulu varkaidenkin varalta. Isäntä toki tokaisi, että kyllähän tuo jo Romeon äänestä kuuluu, että oven takana on IIISO koira. Nauru 

1262008892_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1262008951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e