Joulunpyhät alkavat olla ohi. Joulu on mennyt hyvin syöden, leväten ja lenkkeillen. Koirat voivat hyvin ja nauttivat loikoisista päivistä.

Joulupukki lahjat jo toi...

Joulupukki toi Nikoniin uuden Nikon AF 50 mm f/1.8 D prime objektiivin! Eli suomeksi se tarkoittaa sitä, että pimeälläkin säällä on mahdollista saada ihan kohtuullisia kuvia. Objektiivin pitäisi olla erittäin valovoimainen. Oikein mieluinen ja toivottu lahja tälle perheelle ja vieläpä täydellinen yllätys... Pusu Katsotaan miltä sitten näyttää, kunhan päästään testaamaan.

Isännän kanssa saimme pukilta kenkiin myös uudet nastat, joskohan ne nyt kestäisivät paremmin kuin edeltäjänsä.

Valokuvakirjat

Kaikkea pientä on tullut myös puuhasteltua Joulun aikaan ja pari valokuvakirjaa on tehty tilaukseen Ifoloriin eli tänne www.ifolor.fi . Näin vanhempieni luona tällaisen valmiin valokuvakirjan ja kuvien hyvä laatu yllätti, joten ei muuta kuin kotona kirjaa väsäämään yhdessä isännän kanssa. Ensimmäinen kirja oli meidän oma hääkirja ja toinen kirja olikin sitten, kas kummaa, koirakirja nimeltä Elämämme koirat. Siihen valikoin kaikki parhaat kuvat koirista. Kirjan teko oli helppoa ja kuvien sommittelu hauskaa. Nyt innolla odotetaan mitä sieltä tulee. Esikatselussa kirja näytti ainakin tosi hyvältä.

Koirien kotisivut saivat myös uuden nykyaikaisemman ulkoasun http://www.freewebs.com/nonojamoore/ ja vähän uusia päivityksiä sinne ja tänne.

Laitoin myös muutaman luontokuvan tänne http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/.

Loma jatkuu joten palataan...