Ah ihanaa. Suklaata.

Lähes joka kaupasta löytyy nyt Joulun alla niitä houkuttelevia suklaaherkkuja ym. ihanuuksia täynnä olevia notkuvia pöytiä. Joku imu vetää minua usein niiden puoleen. Huomaan tutkivani laajaa valikoimaa todella hartaasti ja huolella. Tämän pöydän äärellä iskee aina valinnan vaikeus ja kauppareissu venyy ihan suotta vaan näiden takia. Onneksi Joulu on vaan kerran vuodessa. Kotona sitten Da Capo-suklaarasia tyhjenee tasaisen varmasti kun istahdan koneelle... Otsan rypistys

Juoksuun...

Energiaahan suklaasta saa kuten kaikki hyvin tietävät, mukavasti, liekkö sitten syynä se, että olen innostunut kokeilemaan juoksuharrastusta. Tosin juoksuharrastuksen aloittaminen on ollut mielessä jo pitkään.

Eilen tein ensimmäisen juoksulenkin jos siinä nyt vielä juoksusta voi puhua. Reipasta kävelyä ja väliin aina muutamia juoksuaskelia. Juoksukaverina oli Romeo, jonka kevyt ravi sopii erittäin hyvin omaan vauhtiini. Poika osasi pysyä myös mukavasti vasemmalla puolella eikä törmäilty kertaakaan. Aika kiva fiilis ainakin aloitella tätä hommaa. Katsotaan miten into säilyy.

Minulla on sydämessä rytmihäiriö eli joka kolmas lyönti on ns. "väärä". Asia on kuitenkin tutkittu ja lääkäriin mukaan tuo vie jonkin verran "tehoja" mutta ei ole mitenkään vaarallinen. Saan harrastaa liikuntaa niin paljon kuin koen jaksavani. Jotenkin tuntuu, että kävely ei oikein riitä vaan kaipaan lisää vauhtia. Noiden omien personal trainerien kanssa touhutessa ja paljon liikkuessa tuo peruskunto on kuitenkin ihan kohtuullinen tällä hetkellä, joten katsotaan miten tuo juoksu alkaa sujumaan.

Skottikalenterit tulivat taas...

Eilen kipaisin hakemaan postista ne innolla odotetut vuoden 2010 skottikalenterit. Wau! A3-kokoiset kalenterit olivatkin oikein upeat ja löytyihän hienojen kuvien joukosta jälleen kerran myös oma tuttu Moore Monituinen. Kiitos Skotlanninterrierikerholle hienoista kalentereista!  

1260514044_img-d41d8cd98f00b204e9800998e