Hyvää alkanutta vuotta 2010!

Vuosi vaihtui, raketit paukkuivat ulkona kolmen koiran nukkuessa tyytyväisenä sisällä Hectorin laulaessa dvd:ltä vähän tavanomaista kovempaa. Romeo tarkkaili alkuun Moorea kuullessaan ulkoa ääniä, mutta kun Moorea pauke ei millään lailla hetkauta, päätti ottaa itsekin ihan rennosti. Joten vuosi vaihtui koirilta hyvin. Hymy

Vuosi 2009 - Hieno koiramainen vuosi

Vuosi 2009 oli koiramaisesti hieno vuosi. Moore teki hienoa työtä mejärintamalla ja laumaan tuli uusi jäsen Romeo. Vuoden 2009 kohokohdat ovat vielä luettavissa täällä...

 http://nonojamoore.webs.com/uutiset.htm 

Vuosi 2010 - Tavoitteet uudelle vuodelle

Uusi vuosi käynnistyi ja jälleen kerran uuden vuoden lupaus tuli tehtyä. Silmänisku Mainittakoon, että viime vuoden lupaus on edelleen pitänyt hienosti. Itse yritän parannella omaa kuntoa lenkkeilemällä paljon ja käynnistelemällä juoksuharrastusta. Mejämetsässä täytyy olla keväällä ja kesällä hyytymätön akka. Siinä onkin tavoitetta kerrakseen.

Eilen saunan lauteilla mietimme isännän kanssa koiramaisia tavoitteita vuodelle 2010. Nonon kuntouttaminen on yksi tärkeä asia ja muutenkin sen hyvinvointi. Isäntä heitti ilmaan, että kaksi FI JVA:takin ensi vuodelle... Heh-he. Hyvä huumorintaju.

Moore

Pieni haavehan tietenkin olisi, että Moore nappaisi vielä ne kaksi ykköstulosta mejästä ja saisi FI JVAn arvon. Pakko kuitenkin sanoa, että FI JVA:n arvo on ihan tosi kova juttu. Varsinkin kuin kyse on skotlanninterrieristä. Skotti osaa, mutta sen luonne on niin veikeä, että ihan kaikki on aina mahdollista. Ei ole temppu eikä mikään (yhtään todellakaan väheksymättä FI JVA:han vaadittavaa tekemistä, monet ihmiset eivät oikeasti edes osaa kuvitellakaan miten paljon koiralta vaaditaan siihen, että koira valioituu tuossa raskaassa lajissa) tehdä JVA:ta monista muista roduista, mutta tehkääpä se skotista... Nauru

Romeo

Romeolle päätavoitteena on kouluttaa siitä yhteiskuntakelpoinen eläin. Jokunen näyttely käydään myös ja selväähän on, että Romeo starttaa vuoden aikana myös mejäkokeen avoluokassa. Sillä on korkea riistavietti (todisti sen mm. tuomalla minulle koppelon metsästä) ja vähän villi luonne, joten mitään odotuksia sille ei ole.

Omissa koetta vastaavissa treeneissä se menee ihan uskomattoman hyvin mutta vieraat ihmiset häiritsevät vähän sen keskittymistä ns. koetilanteessa. (yhteiset harkat)

Nono

Nonolle tavoitteena on hyvä kuntoutus ja terveyden ylläpitäminen. Tokoa, koiratanssia ja piha-agilitya unohtamatta.

Tärkeintähän olisi, että kaikki pysyisivät terveinä ja kaikessa, mitä sitten tehdäänkin säilyy tekemisen ilo ja rentous. Ihan hyvillä mielin käydään vuotta 2010 päin ja katsotaan mitä se sitten mahtaakaan tuoda tullessa.

Onnistumisia ja hauskoja hetkiä kaikille koirienne kanssa vuonna 2010!

1262336292_img-d41d8cd98f00b204e9800998e