Nono

Ensiksikin... Nono oli tänään kaiken varalta paastonnut, koska ajanvarausta tehdessä oli selvää, että Nonon selkä ja lonkat tullaan tänään kuvaamaan, rauhoituksessa.

Nonon hyvin tuntien, uskaltauduin kuitenkin kysäisemään (ei ole ensimmäinen kerta kun Nono kuvataan ilman rauhoitusta) kun ell. ehdotti rauhoitusta ,"Kokeiltaisiinko kuvaamista ensin ilman rauhoitusta?" Nono kun on niin kiltti ja osaa olla liikkumattakin tarvittaessa. Kaikki kuvat saatiin otettua hienosti ilman rauhoitusta! Hienoa Nono. Hoitaja kehui kovasti Nonoa, ihaillen sen reippautta ja paikallaoloa ilman pienintäkään liikahdusta. Olin siitä ylpeä. Se ei edes läähättänyt, kuunteli vaan kun juttelin sille. On se urhea ja reipas pikkuinen. Hymy Hoitaja sanoi myös kun Nonoa rapsutteli, että pikkuisen on masun kohdalla pyöreyttä joten tarkkana oltava, että ruokaa rakastava Nono ei pääse yhtään lihomaan. (Painaa tänään punnittuna 9,6 kg)

Mutta siis asiaan... Kuvat saatiin ja niiden mukaan lonkat ja selkä ovat täysin kunnossa!Hymy Ei edes mitään nivelrikkoon viittaavaakaan ollut näkyvillä tai muuta kalkkeutumaa. Aivan upeeta! Tämä oli todella toivottu ja hyvä uutinen.

Kliinisessä tutkimuksessa ell sanoi, että Nono ei varaa kaikille raajoille täysipainoisesti ja tepsuttelee takajaloilla. Molemmissa raajoissa todettiin lievää asentotunnon puutosta. Eli kun jalan taivuttaa varpaiden kohdalta taaksepäin, koira ei korjaa liikettä luonnollisesti heti, kuten ns. terve koira tekee. Tämä kuulemma johtuu aina selästä. Ell. ehdotti, että ensin kokeillaan fysioterapeuttia ja jos ongelmia senkin jälkeen yhä on, otetaan perusverinäytteet ja myös kilpirauhasmääritystä on syytä harkita. Selväähän on, että koiralla on kuitenkin joku. Nyt kuitenkin on toivoa, että fyssarilta saadaan apua ja hyvä on, ettei mitään hälyyttävää ainakaan tässä vaiheessa löytynyt. Kipulääkkeet saatiin mukaan ja niitä annan oman arvion mukaan jos näyttää siltä.

Näin mennään ja fyssarin aika on sitten 28.1. Hymy

Pieni urhea potilas

1263318057_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Omat kuvakirjat tulivat!

Eilen tulivat kuvakirjat täältä... http://www.ifolor.fi/ . Kaksi kirjaa maksoi yhteensä 37,85. Kuvien laatu oli hyvä ja nyt ovat ainakin kuvat tallessa. Wau! Hymy 

1263318789_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kirjafriikki tutkimassa uutuusromaania. Silmänisku

1263318868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e