Haaste

Nono ja emäntä kiittävät Saria saamastaan haasteesta ja vastaamme Sari Jokisen Kullanmurun Kennelin http://www.kullanmurunkennel.com/ kuvahaasteeseen. Hymy

Ensimmäisenä talvena Nono näytti tältä. Uni yllätti usein kesken leikin.

1266599720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Nono ensimmäisenä talvena 2004.

1266599775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvat ovat lähes ainoita kuvia Nonosta tuolta ajalta?! Yllättynyt Nono on alemmassa kuvassa n. kahdeksan kuukautta vanha. Nono tykkäsi aina kanniskella suussa jotakin. Muistelisin, että Nonolla olisi ollut tuossa kuvassa suussaan minun lapanen. Mutta kun se on noin hirmuisen iso...?! Harjoittelimme tuohon aikaan paljon luoksetuloja, joka muuten on kannattanut. Nonoa kun voi nykyään pitää irti lähes missä vaan. Kuvanottopäivä oli pilvinen ja harmaa. Minulla oli tuolloin halpa ja huono kamera, jolla yritän sisukkaasti kuvata Nonoa. Digikuviin ei ollut vielä siirrytty, joten ihan paperikuvia olivat vielä tuolloin nuo kuvat. Ollaan ensimmäistä kertaa kiertämässä Majasaarta eli Nonon sen hetkisen elämän pisintä lenkkiä, joka on seitsemän kilometriä. Mietin vähän kuinka Nono jaksaa... Hyvin jaksoi pikku terrieri.

Haastan seuraavat henkilöt kuvahaasteeseen: Marin ja skotti Hanin, Nooran ja holsku Baileyn, Janninan ja labradori Olavin, Hannan ja bortsu Nanan sekä Helin ja Mettänpeikon kennelin berni Typyn. Tehtävä kuuluu: etsi blogistasi kaunein talvikuva, mikä on otettu koirastasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraavalle viidelle koiralle, joilla on blogi.