... voi vaikka päivittää blogia. Otsan rypistys

Työviikko takana, siivous ja viikonloppu edessä. Ja voi tuota kuran ja hiekan määrää. Huokaus.

Ajoin töistä kotiin ja mietin matkalla mitä tekisin ensin? Siivoaisinko heti, jolloin tylsin homma olisi hoidettu mahdollisimman pian alta pois. Käyttäisinkö koirat lenkillä samantien? Vai... Lähtisinkö metsään vetämään kevään ensimmäistä verijälkeä? Joo-o. Tietenkin tekemään verijälkeä räntäsateesta huolimatta. Hymy Koirat ja hiekat lattialla saavat nyt odottaa vielä hetken.

Viikon työasiat huuhtoutuu mukavasti sateen mukana, kun puuhastelee metsässä pyykkipoikien ja veren kanssa ja ulkoiluttaa koirien sijaan välillä sientä... Pusu

Kevään ensimmäinen verijälki viruu metsässä!

Kaivoin pyykkipojat esiin, otin hirvenverta matkaan ja kastelin sienen kotona. Hirvensorkat ovat loppuneet, joten kaatona täytyy käyttää jotakin muuta. Taidan laittaa purkkiin jotakin kissan muonaa.

Käytin jäljen teossa lantrattua verta, ajatuksena ajaa jälki jo tänään illalla. Ajoin saaren taakse metsään ja sitten hommiin. Jäljen pituutta en uskalla alkaa arvioimaan, väärin menee kuitenkin, mutta kertokoon GPS-laite sen sitten myöhemmin. Hyvä jäljestä tuli. Vastaa mejäkokeen avoluokan jälkeä. Muodoltaan U-kirjaimen muotoinen, kaksi makausta 90-asteen kulmilla. Maasto Romeolle ihan simppeliä perusmetsää. Runsaasti aluskasvillisuutta, harvaa puustoa, kiviä ja risukkoa.

Tarkoitus on viedä tuo Romeo tänään hommiin. Saapa nähdä mitä se muistaa jälkityöstä, näin pitkän talven jälkeen.

Moore-jälkikonkari starttaa seuraavan kerran vasta suoraan mejäkokeessa. Tarkoituksena saada sen paras terä ja into suoraan kokeeseen. Kevään enimmäiset jäljet kun ovat olleet sillä hyviä. Mooren tuntien otan tietoisesti riskin, olla treenaamatta sen kanssa ennen koetta mitään harjoituksia. Tämä on ihan oma ajatus, koska jotenkin uskon sen sopivan Moorelle. Katsotaan sitten myöhemmin kuinka typerää tai viisasta tuo oli... Päättämätön

Romeon jäljestä ja sen sujumisesta, kirjoitan sen omaan treeniblogiin myöhemmin, eli se on luettavissa täällä

http://nonomooreromeo.blogspot.com/ .

Nikon is Back...

Mainittakoon, että Nikon-kamera tuli jo eilen kotiin. Se on nyt huollettu ja puhdistettu ja toimii taas hyvin. Kamera kävi Helsingissä huollossa todella pikaisesti. Kyllä ne siellä huollossa näköjään tietää, että ilman kameraa, ei ole kenenkään innokkaan kuvaajan hyvä olla... heh-he.

Jaa-a. Ei auta turinat ei. Kyllä nyt on vaan pakko ryhytä siivoamaan..Otsan rypistys.

1272025108_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Verijälki odottaa Romeota metsässä