Valtatie on nelostie... 

Huh-heijaa ja Terveisiä Ivalosta, täältä Saariselän kupeesta, keskiyön auringosta!

Takamus on puutunut ihan liiasta istumisesta, mutta muuten olo on oikein mainio saunan jälkeen ja maisemat täällä ovat mahtavia! 

Jyväskylä jätettiin aamuvarhaisella taakse ja matkattiin Ouluun, Kemiin, Rovaniemelle ja Sodankylän kautta tänne Ivaloon. Matkaa tuli yhteensä 880,7 kilometriä eli aikas paljon yhdelle päivälle... 

Matka tänne sujui kuitenkin hienosti ja koirat jaksoivat hyvin. Porot kiinnostivat kovasti ja Romeon mielestä PORO on tosi kova juttu, jolle pitää kovasti mölistä...

Kaksi kertaa koirat kävivät  uimassa ja muutenkin jaloittelutaukoja pidettiin koirille kohtuullisen usein. Ihmiset kävivät välillä syömässä ja kahvilla, mutta muuten autossa istuttiin lähes 13 tuntia. Aika urakka takana, mutta keskiyön aurinko korvaa kyllä ehdottomasti kaiken! Aurinko paistaa ja kello on jo 00.15! Ihanaa olla taas Lapissa! 

Mökki on kaikin puolin oikein hyvin varusteltu ja naapureistakaan ei ole haittaa, kun niitä ei onneksi ole. 

Huomenna levätään rauhassa pitkään ja lähdetään sitten tutustumaan Saariselkään ja sen ympäristöön paremmin. Joo, pakko myöntää, että olen ihan Lapin hullu. Täällä on mun sydän! 

Niitä pelättyjä sääskiä ei ainakaan ensimmäisenä iltana ole ollut sen enempää kuin meidän omassakaan pihassa, joten ihan toiveikkain mielin niidenkin suhteen. Hyvältä vaikuttaa siis tuleva loma!   

Matkamittariin kertyi tänään huikeat 880,7 kilometriä! 

Häkitetty matkalainen

Ja se "pakollinen" kuva, reissun ensimmäinen poro...