Tunturin tuulia haistelemassa

Yö on nukuttu hyvin ja tänään ei sitten enää autossa istuskelua, vaan reippaina suunta kohti Saariselän tuntureita!

Kaunispää oli kohteena tänään ja upea paikka olikin. Maisemat olivat todella vaikuttavat ja koirien kanssa siellä kulkeminen erittäin mieluisaa. Tuntee itsensä aika pieneksi näillä laajoilla tuntureilla vaeltaessa. Ihanaa!

Koirat ovat hurjan innoissaan saadessaan haistella porojen ja muiden kulkijoiden hajuja. Poroja kulkee tuntureissa paljon ja niiden jätöksiä ja karvatuppoja koirat haistelivat tarkkaan...

Hyvin, hyvin väsyneitä koiria tuli tunturilta tänään mökille nukkumaan.  

 

Ja jotta jaksaa vaeltaa niin, syötäväkin on...

Mökin pihassa koirat saavat olla myös vapaana, pihapiirikin kun on ihan valtavan suuri. Poroja ei ole pihassa näkynyt mutta tarkkana ollaan, ettei niiden kanssa tule mitään ongelmia. Ensin katsotaan ikkunasta, näkyykö poroja pihalla ja sitten mennään ulkoilemaan. 

Pientä shoppailua on tullut myös tehtyä. Kakkoskameraksi tarttui jo eilen matkaan Canon PowerShot G11 ja hyväksi havaittuja, lämpöisiä huskypeittoja on jälleen tulossa kotiin päin.

Meidän "mökki"

Pihassa on tilaa temmeltää.

Mökin pihassa on myös savusaunan lisäksi koiratarha. Koirat kävivät kyllä siellä pyörähtämässä, kuseksimassa ja kurkkimassa koppeihin, mutta muuten eivät tarhasta paljon perusta...