Huh-heijaa. Kalenteri täyttyy nyt niin uhkaavasti, että jotakin pitää jättää pois, jotta lomalla ehtii vain lomaillakin ja käydä mökillä. Ensi viikolla siis mökkeilemään.

Valitettavasti jälki-ilta siirtynee myöhemmäksi ajankohdaksi.

Mejäkokeita on tiedossa sekä Moorelle, että Romeolle. Kummatkin koirat ovat mukana Kannonkoskella tulevana viikonloppuna ja jo seuraavana viikonloppuna ollaankin sitten jo Vesangan kokeessa.

Mejäkoe alkaa sunnuntaina 3.30 aamuyöllä. Tämä viimeistään todistaa sen, että mejäharrastajien täytyy olla ainakin vähän kummallista porukkaa...  

Hienoa järjestäjien ja tuomarien osalta, jotka ratkaisuun päätyivät, koska sunnuntaiksi on luvassa todellinen hellepäivä. ( +30) Tärkeintähän on, että koirat jaksavat, eikä mitään turhia riskejä oteta, viis meistä ihmisistä. 

Launtaipäivänä jälkientekotalkoot tulee olemaan kyllä ihan pirunmoinen urakka. Kaksi jälkeä tehtävänä helteisessä metsässä, paarmojen ja muiden ötököiden armoilla . Huoh... kauhistuttaa jo pelkkä ajatuskin. Koirat saavat kuitenkin levätä vielä launtain kotona. Haetaan ne mukaan kunhan oma urakka on ensin saatu tehtyä.

Ilmalämpöpumppu on mitä mainioin keksintö näin hellekeleillä. Kotona on meillä sisälämpötila vaan +18-+19, joten koirat vaikuttavat kovin tyytyväisiltä lämpöisistä päivistä huolimatta.