Nono

Nonon vointi on kohtalainen. Kummallisia kohtauksia ei ole enää tullut. Ehkä kyseessä oli edellisen päivän rajusta oksentelusta johtuva nestehukka tms. ohi menevä juttu.

Sen sijaan jumeja on Nonolla taas selvästi. Nono on aika jäykänoloinen ja leikattu jalka oireilee pomppuina, mitä se ei ole vähään aikaan tehnyt. Ilmat viilenee niin kroppa jäykistyy. Näin se aina Nonolla menee. Lämmin kesä on ollut hyvää aikaa jumejen kannalta.

Turkki on lyhyt ja iho kutisee nyt vatsan alta ja on aika kuivan oloinen.  Malaseb-pesuja ja canofite-tippoja tassuun. Jos ei auta, niin sitten taas lääkäriin... Katsellaan.

Arki

Työt pitävät kiireisenä, mutta onneksi treeni-intoa harrastamiseen on ollut nyt ihan hirmuisesti. Aamulla treenaan jo ennen töihin lähtöä Romeon kanssa mm. esineitä ja illalla lenkkeillään koko lauman voimin. Syksy on ihanaa aikaa! Työpäivien kiire ja hektisyys hellittää kun pääsee samoilemaan metsään ja nauttimaan luonnosta...

Tarkoitus on tehdä vielä syksyn aikana Romeolla katkokulmaharjoitus voittajaluokkaan siirtymisen vuoksi ja pääsimme mukaan myös agilityryhmään, joten paljon mukavia juttuja tiedossa.

Talomme päädyssä kasvaa tämmöinen villiviini-köynnöskasvi, joka on sykysyisin kivan näköinen punaisine lehtineen.

Mejätunnelmaa kuvina

Kokosin yhteen mejäkaudelta 2009-2010 otettuja kuvia ja tein niistä yhden kuvakansion. Tarkoitus on niiden mukana välittää mejätunnelmia ja lajin luonnetta.

Kuvat ovat pääosin Keski-Suomen mejäkokeissa otettuja, mutta onpa siellä jokunen kuva myös etelämmän kokeesta.

Tässä linkki kuviin

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Mej%E4tunnelmia/

Ja jos ei toimi

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/