Nono

Romeon korvaongelmat kun alkavat pikku hiljaa selviämään, niin jotta ei päästäisi liian helpolla, niin lisää ongelmia on luvassa.  

Tällä kertaa kyseessä on vuorostaan Nono.

Nono on nyt tehotarkkailussa. Toissapäivänä se oksenteli rajusti ja oli hyvin vaisu. 

Eilisellä lenkillä Nonolla oli jokin kohtaus, joka viittaisi mahdollisesti jopa johonkin neurologiseen ongelmaan. Koira kääntyi kummallisesti täristen vinoon, eikä hallinnut takapäätä ollenkaan ja läähätti kovasti. Näytti siltä, että koira halvaantuu tai kuolee... eli kohtaus näytti aika pahalta. 

Säikähdimme aika tavalla ja päätimme viedä Nonon heti lääkäriin. Isäntä otti Nono syliin ja lähdimme kiireen vilkkaa paluumatkalle. Kohtaus meni kuitenkin ohi ja Nono halusi sylistä takaisin kävelemään ja tuntui olevan taas täysin oma itsensä. Tarkkailimme Nonoa, joka nuuskutti kovasti hajuja ja kulki porukan etummaisena ja ihan normin oloisena. Hui...  Mistäköhän mahtoi olla kyse? Borrelioosi? Lämmin ilma + siihen yhdistettynä edellisen päivän raju oksentelu -> siitä johtuva nestehukka tai joku ihan muu?

Nono ei ole enää oksentanut ja ruoka pysyy hyvin sisällä. Päätimme seurata sitä vielä, eikä mitään kummallista sen käytöksessä ollut.

Tänään oli tarkoitus soittaa eläinlääkäriin töistä, mutta oma puhelin on sökö ja minulta on mennyt ääni   lähes kokonaan, joten soitto jäi.

Nonon vointi vaikuttaa kuitenkin olevan hyvä, joten taidan rauhassa odotella maanantaille tai viedä Nonon tarvittaessa päivystävälle...

Sitten vähän toisenlaisiin ja mukavampiin uutisiin.

Mooresta oli pieni uutinen uusimmassa Koiramme-lehdessä valioitumisen vuoksi.