Lomalle... minäkin.  

Muu perhe on ollut koko viikon lomalla, kun taas itse olen ahkeroinut töissä alkuviikon. Tänään ja huomenna olen kuitenkin pikku-lomalla. Mitään suurempia lomasuunnitelmia ei ole rakenneltu näin lyhyeksi aikaa. Ollaan vaan ja laiskotellaan.

Töiden jälkeen illat ovat kuluneet lähinnä kirjoitushommissa ja koirien kannssa puuhastellessa. Olen luvannut kirjoittaa muutaman artikkelin pariin lehteen ja ne ovat nyt onneksi jo hyvällä mallilla..

Aamuisinkin ennen töihin lähtöä olen ahkeroinut Romeon kanssa treeniä hämärässä ja välillä lähes pimeässäkin metsässä. Loppukiri metsässä tapahtuvaan treenaamiseen vielä ennen talven tuloa. Kivaa on ollut!

Kovasti odotettu luonnetesti sunnuntaina!!

Sunnuntaina käydään Hankasalmella Mooren luonnetestissä. Osallistujien joukossa on suurin osa palveluskoiria, dobermanneja, howavartteja ja heti meidän jälkeen mm. lyhytkarvainen holsku.  

Moore saattaa aiheuttaa pientä hilpeyttä kokeen seuraajissa kun se marssii ylväästi areenalle. Kaikki on silloin mahdollista. Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla millaisen arvion se mahtaa saada... 

Mejä

Isäntä on lenkkeillyt viikon aikana paljon koirien kanssa ja tehnyt eilen metsään mejäjäljen. Tänään käytiin se Romeon kanssa ajamassa. Valitettavasti jälki oli pahoin sotkeutunut, koska samalle alueelle oli tehty myös toinen jälki ja jäljet menivät useammassa kohtaa pahasti päällekkäin.  

 Tosi harmi, kun noissa jäljissä on kuitenkin aina aika kova työ. Hyvää ja tärkeätä voittajajäljen harjoitusta ei sitten saatu alle vaan jäljestys keskeytettiin. 

Nono

Nono voi oikein hyvin ja nauttii kovasti syksystä. Iho on yllättävänkin hyvä tähän aikaan vuodesta, punoitusta ei juuri ole eikä iho kutise. Yöt se köllöttää Mooren punkassa kuorsaten ja tänään pojat kävivät porukalla pellolla myyräjahdissa. Moore kaivoi ja vinkui, kaivoi ja vinkui... ei kuitenkaan saanut myyriä ylös. 

Liikkuminen on Nonomaista, mutta Nono liikkuu kuitenkin oikein mielellään. Kipulääkettä ei ole toistaiseksi tarvittu, joten hyvin toiveikkain mielin mennään eteenpäin.

Huomenna lähdetään koirien kanssa taas meidän lempipaikkaan eli saaremme eteläiseen kärkeen retkelle. 

Makkarat mukana.  JOS jaksetaan, yritetään tehdä sen jälkeen sitten vielä yksi jälki. 

Kyllä loma on sitten kivaa!