Tämä baana... 

... ja tässä mun ihanat lenkkiseuralaiset. 

Arki rullaa taas. Romeon kanssa aamulenkit ovat nykyisin n. tunnin mittaisia ja osa siitä on tienvarressa nuuskuttelua ja osa taas frisbeen perässä juoksua jäällä. Mukavan väsynyt koira aamulenkkien jälkeen ja itsekin sitä heräilee mukavasti frisbeetä heitellessä ennen töihin menoa.

Tänään töiden jälkeen lähdin Mooren ja Romeon kanssa jäälle. Tallustelimme jäitä pitkin Muurameen. Heittelin Romeolle matkalla frisbeetä, jota Moore koitti kovasti napata ja onnistuikin siinä muutaman kerran. Mooren saatua frisbee itselle, se jättää sen saman tien maahan (jolloin Romeo vie sen...) ja tulee hakemaan minulta lihapullaa...   Se on kyllä niin mainio tapaus. Niin täynnä elämää koko pikku koira ja ihanaa pilkettä silmäkulmassa. 

Molemmat poitsut nauttivat kovasti lenkistä kuten minäkin. Vanhempieni luona odotti meitä lettukahvit.  Jos tuuli olisi ollut jäällä vähemmän kova, olisimme kävelleet takaisinkin. "Liftasimme" kuitenkin taas tuttuun tapaan isännän kyytiin, joka oli palaamassa töistä. 

Ekat mejäilmot meni tänään postiin! Mooren ilmoitin myös useampaan kokeeseen, eihän sitä koskaan tiedä,  jos jossain kokeessa vaikka tilaa olisikin enemmän.  Etusijalla tämän kesän kokeisiin meidän perheestä on kuitenkin Romeo, mutta jokunen koe olisi oikein mukava Moorenkin menoa taas seurata.  

Romeo sai eilen matolääkityksen, josta masu ei oikein tykännyt. Ensi viikolla on Romeolla rokotusaika. Pikku penneli kun täyttää 21. päivä kokonaista 2-vuotta! Kylläpä aikaa rientääkin vauhdilla.