Kuvat kertovat enemmän kun tuhat sanaa. Kelit ovat olleet mitä mainioimmat ja lenkkiä on tullut viime aikoina todella paljon. Töiden jälkeen ehtii vielä hyvin kiertää saaren ja mehän on kierretty aina kun on mahdollista. Nämä ihanat jääkelit kun eivät kestä enää kauan. 

Hiihtäjät, kävelijät ja kelkkailijat ohitetaan jo oikein hienosti ja läheltäkin, ilman että koiria tarvitsee laittaa kiinni. Romeo tulee aina silloin vierelle kulkemaan, jotta kukaan vastaantulija ei isoa koiraa pelästy. Toisia koiriakin kohdatessa, ollaan erityisesti Romeon kohdalla edistytty paljon. Tänään matkalla (jälleen kerran) naapurikuntaan Muurameen, vastaan tuli pari pikku koiraa, joku parsonin tapainen terrieri ja ranskanbuldoggi. Romeo leikki omalla pallollaan, eikä noteerannut koiria millään tavoin, vaikka toinen koirista kovastikin räksytti meille.  Jäällä on se mukavaa kun toisia koiria voi vähän kiertää kauempaa, kun taas kadulla se ei ole mahdollista. 

Kohtaamiset sujuvat siis mukavasti, sen sijaan avantojen ohittelut ovatkin sitten jo toinen juttu. Moore kun tykkää jäisistä ahvenista. Juuri kun madotin kaikki koirat, Moore vetelee jäisiä ahvenia kitusiinsa tai ainakin pureksii niitä palasiksi.   Ja onpa niistä vielä saakelin äkäinenkin. Onneksi Romeokin tuntee kaverinsa ja tietää, että kun Moore on kaivamassa avannolla, paria metriä lähemmäksi on aivan turha yrittää kuonoansa työntää. Muuten tulee turpaan niin, että karvat pöllyää. 

 

 

Isäntä, koira ja kamera aamulenkillä ennen töihin menoa. Jälki on silloin tämännäköistä.  Aamutunnelmaa kuvin...

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Kev%E4taamut/

Hippu

Hippu-hamsteri on kotiutunut meille hyvin.  Ruoka maistuu ja pikkuinen elää hyvin kiihkeää nuoren hamsterin elämää. Kovin on kesy, utelias sekä äärettömän kiltti otus. Myönnettävä on, että olen siihen vähän ihastunut. 

En tiedä pitäisikö testauttaa onko noilla kahdella (Moore ja Romeo) nenäpunkkeja kun eivät haista mitään,  (jälkivalio???!!) vai ovatko ne muuten vaan niin tyhmiä, että eivät edelleenkään tajua, että meille on muuttanut hamsteri.  

Nono sen sijaan on fiksuna koirana bongannut uuden asukkaan ja on sitä katsellut jo vähän lähempääkin. Ihan nätisti sitä tuijotteli. Toiset ovat siis kun aina ennenkin. Ehkä ne joskus huomaavat, että meillä on tuommoinenkin otus... tai sitten eivät.