Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely lähestyy ja tänään järjestettiin Jyväskylässä Hollanninpaimenkoirayhdistyksen toimesta holskujen näyttelyharjoitukset. Paikalla aivan upeassa säässä oli seitsemän holskua. Jokaista karvamuunnosta. Harjoitukset kestivät 10-13 ja aika todella meni kuin siivillä! Välillä piti olla alkujaan kahvitauko, mutta se taisi unohtua kaikilta mukavan touhun keskellä, joten vasta harjoitusten lopuksi suuntasimme porukalla vielä läheiseen mäkkäriin. 

Romeon käytös harjoituksissa oli kerrassaan upeaa, huomioiden tuon koiran historia.  Vieraat saivat kopeloida mielin määrin ja kaivella suuta, eikä poitsu ollut moksiskaan. Pikkusen jurisi toisille uroksille rinkiä juostessa, mutta sekin loppui siihen kun mamma asiasta huomautti. Hyvillä mielin voidaan lähteä oikeisiin näytelmiin taas tämän päivän jälkeen!

Kiitos Hollanninpaimenkoirayhdistykselle hienosta koulutuksesta ja tietenkin kiittäen erityisesti Liisa Kukkasta ja Kirsi Viikiä asiantuntevasta ja mukavasta koulutuksesta!

Paikalla oli aina yhtä viehättäviä karkkareita...  

Ja ihana lyhytkarva tyttö, Stemma´s CarMa-Xenya

sekä ihanat Somatuulen pitkikset.

Harjoittelimme mm. hampaiden katsomista,

kaunista seisomista,

ja liikkumista.

Lisää näyttelykoulutuksesta on luettavissa Romeon omassa treeniblogissa 

http://nonomooreromeo.blogspot.com/2011/04/hollanninpaimenkoirien.html

Ja PALJON KUVIA täällä:

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Hollanninpaimenkoirien%20n%E4yttelykoulutus/