Yli vuoteen en ole ollut töistä pois päivääkään sairauden takia, ellei murtunutta sormea lasketa mukaan. Viime yönä nousi sitten korkea kuume, alkoi käsittämättömän kova nuha ja yskiminen. Nyt sitten yritetään parantua ja toivotaan, että muu perhe välttyy tartunnalta. Viikonloppuna kun olisi erkkari ja kaikki. Koirat kainalossa olen lukenut koko päivän kirjaa ja nukkunut. Nono on muuten armottoman kova kuorsaamaan... 

Mejäilmoja olen lähettänyt paljon, eikä yhtään tärppiä ole vielä tullut. 3.lla varasijalla ollaan Vesangan mejäkokeeseen. Toivotaan, etttä peruutuksia tulee ja päästäisiin korkkaamaan mejäkausi viimeinkin alkaneeksi...  Treenattu ei olla vielä tänä kautena, eli samalla tavalla mennään kuin viime vuonnakin. 

Vilma kävi pitkästä aikaa leikkimässä takapihalla poikien kanssa. Myös Nonon ja Mooren vaikka kuvissa terrejä ei näy. Koirat leikkivät niin, että ensin Vilma ja Romeo ja toisena porukkana Vilma, Nono ja Moore. Tämä siitä syystä, ettei tule mitään mustasukkaisuusdraamoja poikien välille. Vilma kun on niin kovin suosittu poikien keskuudessa. 

Vilma & Romeo

Vilma & Romeo

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Vilma+ja+Romeo/