Kesäkukat istutettu ja piha laitettu kesäkuntoon. 

Omenapuut kukkivat 

Moore ja Nono saivat myös lyhyemmän ja mukavamman kesäkarvan. Poitsut ovat taas vallan tyylikkäitä. Kiitos Marjutille poikien kauniista turkeista. (Tosin Nonon turkin laitosta on nyt jo vähän pidempi aika kuten kuvasta näkyy. )

Moorea lisää >> http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Nono+ja+Moore/

Pyykkipoikia ja säärystimet

Mejätouhut jatkuvat ja päätimme palata taas "vanhaan hyvään aikaan" ja vaihtaa kreppinauhamerkkauksen pyykkipoikiin, joilla merkkaaminen säästää huomattavasti aikaa ja on vaivatonta. Eli ei muuta kun kauppaan ja ostamaan kaupan kaikki tarjolla olevat pyykkipojat. Isäntä vielä leukaili myyjälle kassalle, että  "nyt meillä aletaan sitten pesemään pyykkiä... "  

Erätukusta hankittiin vielä hyvät ja suhteellisen edulliset säärystimet. Nilkat ja pohkeet ovat aina kurjilla mustelmilla metsässä rypiessä ja onpa nuo hyvä suoja myös käärmeiltä sekä kosteudelta. Metsässä kun on usein niin kuuma, että paksuja housuja ei voi käyttää. 

Tänään sitten uudet vehkeet testattiin Uuraisten mejäkokeessa jälkiä tehdessä ja hommahan sujui kuin leikki. Vielä kun keksisi millä sääskiarmeijan saisi pysymään poissa suusta, silmistä ja korvista... 

Tämmönen inkkari 

Eilen käytin Romeon vetämässä ylimääräisiä höyryjä Muuramen pellolla. 

Lisää kuvia kauniilta kukkaniityltä täällä

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Kes%E4kuu+2011+Kukkaniitty/