Tänään ajeltiin Moore Monituisen kanssa Muurameen henga-agiin.  Esteinä olivat putki, kaksi aitaa peräkkäin ja kepit. Hypyt sujuivat vauhdikkaasti. Kouluttaja palkkasi esteiden takana ja homma oli Moorelle varsin selvä. Ohjaukset tehtiin molemmilta puolilta. Houkuttelua hyppäämiseen ei tarvittu, vaan Moore hyppäsi tosi innolla ja meni muuten kovaa. 

Putkeen meno sujui tänään hyvin ja Moore meni sinne innokkaasti ja ihan suosiolla. Putken mutkassa pienoista miettimistä, mutta selvästi putki on nyt jo ihan mieluinen este ja sujuu joka kerta yhä paremmin. Kepit sujuivat nekin varsin mallikkaasti pujotellen. 

Kovin oli Moore innoissaan kentällä monista hyvistä tuoksuista ja kivojen narttujen seurasta. 

Taas vaihteeksi Nono sairastelee.  Nonon toinen korva töhnii ja punoittaa, joten puhdistelin sitä ja aloitin Canofite-tippojen laittamisen. Onneksi korvatippoja on kotona, joten eläinlääkäriä ei tarvita sanomaan "jatka hoitoa samaan malliin" ja antamaan isoa laskua kouraan. 

Nonon iho on myös viime aikoina kutissut, joten kortisoni annosta on pitänyt nostaa entisestään. Ei auta, vaikka mielellään ei sitä tekisikään noiden muiden sivuoireiden takia... Muuten on kyllä ihan virkeä tyyppi ja kortisoni helpottaa kummasti oloa kun Nono saa nukuttua eikä tarvitse kupsutella itseä.

Huomenna mennään isännän kanssa kuuntelemaan  varsin mielenkiintoista luentoa aiheesta koiran hajuaisti, ominaishajun tunnistaminen ja nenän käyttö. Luennon pitää Ilkka Hormila, Ylikonstaapeli, Polamk Poliisikoiralaitoksen opettaja, työskentelee poliisin ID-koirien parissa.