Väsynyt olo kun eilinen ilta meni Romeon agin parissa, mutta silti töiden jälkeen lähdettiin tekemään mejärinkiläisten kanssa jälkiä.  Suututtaa se, että ilman lupaa jotkut mejäharrastajat tekevät jälkiä metsään ja vieläpä jättävät ne purkamatta!  Mejä on laji, jossa luontoa ja metsää tulee kunnioittaa ja kaikki luontoon kuulumaton tulee korjata pois. Punaiset kreppinauhat eivät kuulu Suomen luontoon. Korjatkaa merkit aina huolella pois, jotta  tälle hienolle lajille saadaan harjoittelumaastoja jatkossakin ja lajin maine säilyy jatkossakin hyvänä. 

Eli siis... Moorelle tehtiin tänään jälki riistarikkaaseen maastoon ja tarkoitus on huomenna sitten ajaa se. Kovin oli Moore innoissaan kun haistoi käsistä veren. Kuului vaan Mooremainen murina "MOURRR..." kun Moore sai nuuskuttaa käsiä ja häntä tärisi kovasti. Kiva päästä huomenna sen kanssa hommiin.

Agia

Romeon agilityn jatkokurssi alkaa olla loppusuoralla. Kaikki esteet ovat nyt sitten tulleet tutuksi ja tästähän se varsinainen agility oikeastaan sitten vasta alkaakin. Eilinen rata videoitiin, (kiitos Marjalle) jotta voidaan arvioida omaa ohjausta...   Aika säätämistähän tuo vielä on.

Muurilla

A-este otetaan vielä varovasti

Viikonloppuna vaihdetaan sitten käytöstä näyttöön, eli viedään Romeo kahteen näytelmään. Lauantaina ollaan Saarijärvellä ja sunnuntai vietetään Kuopiossa. 

Tänään tein jotain sellaista, mitä en olisi koskaan kyllä uskonut tekeväni. Leikkasin kahdelta rotalta takajalkojen kynnet.  Etujalkojen kynnet jätettiin huomiseen. Täytyy sanoa, että koirien kynsien leikkaus on sen rinnalla lasten leikkiä. Idea siis sama ja suoni siellä rotan pikku kynnessäkin on, joten hyvin varovainen täytyy olla. Yksi kynsi meni hiukan liian lyhyeksi ja sain pelästyneen suhauksen rotan suusta, mutta tosi reippaita ja urheita olivat kummatkin rotat kynsien leikkuun ajan. Kilttejä ne ovat, eivätkä koskaan onneksi hammasta tarjoa. Kaikkea kummallista sitä joutuukin elämässään tekemään.

Täällä lisää kuvia Romeon treeneistä 

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Muuramen%20Agilitykurssi%202011/