Viikonloppuna ollaan lenkkeilty koirien kanssa omalla saarella ja jännitetty samalla miten ystävien käy mejän PM-kokeessa.  Toiseen ns. rannalla ruikuttajien- ryhmään olisi päästy mukaan, mutta jätettiin tämä koe nyt välistä, kun kuitenkin ensi viikonloppuna on mejäkoe Korpilahden Surkeella. 

Luonnossa on tähän aikaan vuodesta mukava liikkua silmät auki ja katsella vaikkapa kauniita ja hauskan värikkäitä sieniä...

 

Romeo sai eilen uuden kaulapannan. Shoppailtiin lähes kaikki Jyväskylän eläintarvikeliikkeet ja eläinkaupat ja siltikään oikeanlaista pantaa ei meinannut löytyä. Ei ollut oikeata kokoa, panta oli liian kapea tai kova tai sitten pannat eivät muuten miellyttäneet. Puolikuristavia oli paljon tarjolla, mutta tarkoitus oli ostaa yksi ihan simppeli peruspanta, nyt kun koiran kaula ei enää kasva.

Lopulta sitten ostettiin tämmönen panta. Musta olisi ollut värinä tyylikkäämpi ja enemmän minun makuun, mutta oikeata kokoa ei vaan löytynyt millään. 

 Romeo sai oikein harvinaisen paljon ihailua osakseen kaupungilla liikkuessaan.  Sain kovasti selitellä sen rotua siitä kiinnostuneille. Belgiä arveltiin parikin kertaa roduksi, yksi tiesi kyseessä olevan holskun ja eräs varovainen nainen kysyi, että mitä kaikkea tuossa on, kun väritys on noin kaunis?  

Romeo käyttäytyi tosi kivasti kaupungilla, joskin pantojen jatkuva sovitus alkoi lopulta jo väsyttää holskua. Yhdessä liikkeessä liikkeen omistajan hyvin omanarvoisen oloinen pieni villakoira tuli nuuskuttamaan Romeon päästä varpaisiin sitä yhtään pelkäämättä, ja Romeo alistui hämillään tutkittavaksi. 

Täällä vielä jokunen muu kuva tältä viikonlopulta  >> http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Syksy+saarella+2011/