Töiden jälkeen ajettiin eilen tänne mökille. Tarkoitus on lenkkeillä paljon ja tehdä mm. esineruutu Romeolle. Muutama kilometri ennen mökkiä, jäin Romeon ja Mooren kanssa pois kyydistä ja loppumatka tultiin kevyttä hölkkää aina mökille asti. Syksyn tulo ja ilmojen viileys tuntuu oikein mukavalta. Koiratkin jaksavat eri tavalla ja itsekin on intoa täynnä. Illalla lämmitettiin sauna ja käytiin uimassa.  Moorea lukuunottamatta kaikki uivat. Veden lämpö on vielä + 19, joten mukavasti tarkeni uida. 

Romeon ilta sujui railakkaissa keppileikeissä ja kuoppaa rantahiekkaan kaivaessa. 

Murinan säestyksellä kuoppa alkoi suureta. Luuleekohan Romeo olevansa myös terrieri, kun pitää noin pöhistä hommia tehdessä? 

Välillä työnjohto kävi tarkastamassa tilannetta

... kunnes totesi, että hullulla on omat huvinsa.

Lauantaiaamuna eli tänään, lähdettiin reippailemaan jo kello seitsemältä erämaahan. Isännän toiveena oli nähdä karhu ja päästä kuvaamaan se. Minulle ei ollut niin suurta väliä, vaikka ei hänen toiveensa toteutuisikaan.  

Mukavaa oli ja koirat nauttivat kovasti saadessaan juosta pari tuntia aamutuimaan metsässä. Romeo laukkasi tavalliseen tapaan lintujen perässä ja teki erinäisiä pistoja jälkien perään... Annoin Romeon pitää hauskaa, enkä jaksanut tästä stressata. Niin mukavaa näytti hollantilaisella olevan. 

Hirvikäpäsiä oli paljon ja vieläkin niitä saa tukasta irrotella...

Iltapäivällä lähdetään tekemään esineruutu Romeolle, kunhan poitsu välillä vähän lepäilee... Kyllä mökkeily on sitten mukavaa.  

Täällä kuvia >> http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Elokuu%20Listo%202011/