Arki rullaa omalla painollaan. Aamulenkit kuuluvat kuvioihin ja olen tullut siihen tulokseen, että paras tapa aloittaa päivä hyvin on kunnon aamuinen juoksulenkki. Olo on tämän jälkeen varsin loistava. Suosittelen kokeilemaan.  Ainoa harmi viime aikoina on ollut pienoinen flunssa, joka ei tahdo millään hellittää, joten pitää malttaa ottaa vähän iisimmin. 

Tänään otin tehtyjä ylitöitä pois ja sehän tiesi koirille taas mukavaa päivää. Ensin tehtiin vauhdikas "räkäposkella"- lenkki Mooren ja Romeon kanssa metsässä  ja päälle vielä rauhallinen palauttelukävely yhdessä Nonon ja kameran kanssa. 

Kuten alla olevista kuvistakin näkyy, Nono oli varsin iloisella ja vauhdikkaalla tuulella ja nautti kovasti kahdenkeskisestä ajasta ja metsän tuoksuista. 

Naapurin Donna-koiralla on ollut juoksut. Donna on jo aika ikäloppu, cottoni-sekoitus, erittäin äksyllä luonteella varustettu ja hyvin omanarvonsa tunteva vanha rouva. Nono on ollut kovasti asiasta innoissaan. Näiden "vanhusten" kemiat kun tuntuvat kovin hyvin kohtaavan. Nonosta Donna on aina jostain syystä pitänyt, toisin kun muista meidän koirista. Donna komentaa menestyksekkäästi myös Romeota, joka pelkää ja kunnioittaa äksyä, vanhaa, pientä ja pirullista akkaa, jonka kiertää mielellään kauempaa, eikä ole missään määrin ollut tästä kiinnostunut. Donna kun osaa nipistää ilkeästi, jos ei pidä varaansa ja Donna kulkee AINA vapaana.  

Ihanan pikku porkkanahännän luoksetuloa... 

Loma lähenee ja tulee kyllä tarpeeseen, sen verran työntäyteinen ja raskas syksy on ollut. Ensi viikolla lomailen ruhtinaalliset kolme päivää maanantaista keskiviikkoon. Loma menee lepäillessä ja koiraharrastuksiin, kuinkas muuten.  Tarkoitus on tehdä yksi verijälki Moorelle "ei riistarikkaaseen"-maastoon ja sunnuntaina käydään uuden, (pääasiassa holskun omistajista koostuvan) hakuporukan kanssa selvittelemässä, josko saataisiin hakuilut käyntiin. Mielenkiinnolla odotan, saisiko Romeosta mahdollisesti hakukoiraa. Tokoa reenaillaan myös ja toivotaan, että sää on ensi viikosta mukava myös pitkille lenkeille.  Yksi artikkeli pitäisi myös  väsätä mejästä nuorten koiralehteen... Siinäpä sitten jo onkin muutamalle päivällä ihan riittävästi...