Aamulla arvoin, lähteäkkö pitkälle lenkille vai tottistelemaan Muurameen. Lenkki vei tänään pidemmän korren. Sen verran paljon ollaan porukalla viime päivinä kuljettu, että matkaan lähti tällä kertaa vain yksi koira, Romeo. Pikku pojat kun saavat tyytyä tänään vähän lyhyempään lenkkiin.

Eväät matkaan ja kohti Muurameen Harjua. Päätettiin kiertää Muuramen harjun kymmenen kilometrin lenkki, joka on joskus hiihdetty läpi. Jos ei olisi ollut hajuakaan missä tämä kymmenen kilometrin lenkki kulkee, sitä olisi ollut kyllä varsin tylsä seurata.  Sen verran sininen maali oli puista kadonnut ja haalistunut. Tuttua seutua muutoin, joten eksymisen vaaraa ei tietty ollut. Lähinnä vaan se, että tulee valittua juuri se oikea reitti monista vaihtoehdoista, aiheutti välillä pientä päänvaivaa lukuisten teiden ja risteilevien polkujen vuoksi. 

Nikon kamera jäi painavuutensa vuoksi kotiin, joten muistoksi ei tullut kun pari (nekin huonoa) kuvaa.  Sää oli lisäksi pilvinen, mutta lenkki ilmana kyllä varsin mainio. Mukavaa oli ja aika rauhassa saatiin metsässä vieläpä samoilla, vain muutaman koiran ulkoiluttajan tullessa vastaan. 

Huomenna sitten tottistelemaan holskuporukassa jos sää sen vaan sallii.  

Romeo-kainaloisen kanssa

Tein KOTISIVUille eilen uusia päivityksiä sekä muutin vähän ulkoasua. Joten menkäätte kurkkimaan. mm. tämä alla oleva kuva löytyy sieltä. 

Kotisivut siis tuolla >> http://www.freewebs.com/nonojamoore/