Mitäpä meille... hiljaiseloa lähinnä ja tavallista arkea. Mietin tässä yksi päivä, että vaikka sairastankin ns.ikuista pentukuumetta, jotenkin tuntuu tosi hyvältä kun talossa on nyt kolme aikuista koiraa, eikä yhtään keskenkasvuista naperoa. Seuraavat vuodet mennään tällä kokoonpanolla ja nautitaan näistä. Turha häslääminen ja riekkuminen kun on kummasti vähentynyt kaikilta koirilta ja holskustakin on tullut selvästi aikuinen. Tosin viimeksi tänään sanoin isännälle, että Moorella se vauhti vaan kiihtyy mitä enemmän sille tulee ikää. Tänään treeneissä Moore taisteli kuten ainakin isot koirat patukasta, kovan murinan säestyksellä ja vauhtia oli koko treenien ajan melkoisesti... 

Koirafanitus

Ensi viikolla ilmestyy uusi Koirafanitus-lehti, (jota myyvät hyvin varustetut lehtipisteet. mm. Keljon Citymarket), ja siinä on meidän koirista pitkä juttu.  Moore jälleen päätähtenä, kuinkas muuten. Joten hakeekaahan omanne pois. 

Muurameen!

Tänään aamulla ajeltiin Muurameen kolmen ihmisen ja kolmen koiran voimin. Ensin käytiin Muuramen Harjulla lenkkeilemässä ja sitten mentiin tottistelemaan ja temppuilemaan Hiekkarinteelle. Kaikille koirille otettiin vähän hakuiluharjoituksia ja varsinkin terrierit loistivat niissä. Nono juoksi niin lujaa, että pelotti sen jalan puolesta... mutta voi, että miten olikin onnellinen pikku koira kaiken tekemisen jälkeen! Kaikkien koirien päivään kuului hakuilua, tottista, tokoa ja pujottelua ym. temppuja. 

Pikku pojat olivat varsin innokkaina... 

Nono seuraa

Kieli keskellä suuta... 

Moore etsi ukkoja ja haki vauhdikkaasti frisbeetä

Patukkaleikki sytytti kovasti

Romeon kanssa treenattiin myös. Seuraamista. 

Lisää tämän päivän treenikuvia täällä (linkki alla) 

>>  http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Treenikuvia/