Viime päivät ollaan laitettu pihaa kuntoon ja tehty paljon kotihommia. Haravoitavaa on riittänyt, kiitos isojen ja vanhojen piha puiden.

Eilen haravoidessa kävi todella harmittava juttu, josta voin syyttää vain itseäni, kun en ollut ollut riittävän tarkkana, enkä osannut ennakoida tilannetta.  Takaovi oli ulos auki, jotta koirat saivat olla mukana ulkona haravointihommissa tai halutessaan sisällä. Koskaan koirilla ei ole ollut ulkona riitaa keskenään.

Romeo löysi vanhoja lelujaan lehtien alta; keppi ja jalkapallo ja oli näistä tietysti kovasti innoissaan. Varsinkin metrin mittainen keppi oli sille ihan ykkösjuttu ja sitä piti heitellä ja viskoa ympäri pihaa. Lopulta se päätti haudata kepin nurmikolle.

Olin keskittynyt lähinnä vaan pihan harvavointiin, enkä juurikaan kiinnittänyt huomiota koirien touhuihin. Ainoastaan holskua ja keppiä ei voinut olla näkemättä ja kuulematta. Romeo alkoi hetken päästä leikkiä vanhalla pallolla ja toi sitä minulle välillä heiteltäväksi pihan toiseen reunaan, pois kepin luota. Sitten ihan yhtä äkkiä näin Romeon jäykistyvän ja muuttuvan todella pelottavan näköiseksi ja käännyin katsomaan mitä se oikein tuijottaa. Kauhukseni näin, että Nonohan se siellä haistelee Romeon puoliksi hautaamaa keppiä. En ehtinyt reagoimaan mitenkään, Romeo syöksyi sekuntiakaan epäröimättä suoraan Nonon päälle. Alisti sen ja alkoi hullun lailla repiä ja kieputtaa Nonoa. Ehdin paikalle ja sain koirat erilleen toisistaan. Vein Nonon sisälle ja tutkin sitä. Koira oli märkä ja näytti siltä, ettei missään ollut onneksi reikiä tai puremajälkiä. Hetken päästä huomasin, että selästä tuli vähän verta, mutta mitään reikää tai mitään suurempaa haavaa siinä ei ollut. Hammas oli siihen kyllä osunnut.

Nyt koirat ovat erillään toisistaan lähes koko ajan. Romeo kyttää Nonoa nyt taas ihan eri tavalla ja pystyn pitämään niitä enää vain tiukan käskyn alla yhdessä. Luulen, että Romeo olisi tappanut Nonon ilman minuun väliinmenoa, sen verran hurjalta tilanne näytti. Nono pelkää nyt Romeota ja sen pelokkuus lisää Romeon aggressiota. Ei kai se auta kohta muu, kun alkaa etsimään Nonolle uutta kotia...  

Muuten ollaan tehty pitkiä lenkkejä ja treenattu paljon mm. hakua. Moore sai hakea tänään kaksi ukkoa ja oli se vaan niin täpinöissään. Hienosti se osasi hyödyntää tuulta ja ukot löytyivät hyvin. Oikeesti... kunpa siitä saisikin rullakoiran. Juoksevasta Mooresta on metsässä lähes mahdoton saada kuvia, kun se katoaa niin hyvin aluskasvillisuuteen ja muutenkin metsään, joten kuvia on Romeosta. 

Tässä kuvia tämän päivän haku- ja esineruututreeneistä. 

Odottamassa lähtölupaa. 

Maastossa mennään, eikä meinata.

Loppupalkkana maailman ihanin wubba. 

Loput hakukuvat lisäsin tänne Romeon kuviin: 

>> http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Taritas+Gingerbread+Guy+Romeo/