Syyskelit jatkuvat vielä ja pajukin kukkii.

 

Eilen tehtiin lähes kolmen tunnin ulkoilu koiruleiden kanssa. Romeolle tehtiin metsässä esineruutua ja Moore sai hakea ukkoja. 

Sen jälkeen koirat pääsivät vielä pellolle touhuamaan. Romeo sai juosta frisbeen perässä....

Ja Moore kaivaa myyriä. 

 Vesikuppi näytti Mooren juomisen jälkeen tältä...  mutta parta puhdistui hyvin. 

Sunnuntaina käytiin hakuilemassa holskuporukan kanssa. Moore oli myös mukana holskuporukan treeneissä. Eikä tarvinnut yhtään ainakaan skottia hävetä.  Hienosti vieras maalimies löytyi, vaikka keskivaiheilla oli Mooren mielestä erittäin hyviä tuoksuja, joita piti ohimennen vähän nuuhkaista. Olihan se treenien viimeinen koira ja monta koiraa oli samalla alueella ennen sitä liikkunut. Hyvin malttoi kuitenkin hajut jättää ja pysyä tärkeässä tehtävässään. Aivan huippu Hyvä Moore! 

Skottilenkki

Hakuilujen jälkeen ehdittiin kuin ehdittiinkin Jyväskylän skotti- ja westielenkille. Nono ja Moore olivat oikeita onnenpoikia. Ainoita uroksia narttulaumassa. Nono sai olla koko lenkin irti ja voi, että miten se nauttikaan mukavasta tyttöseurasta. Skotteja edustivat taas mallikkaasti Lavinia ja Moore. 

Loppuun vielä muutama kuva rottasista. Gimma-rotalla on ollut vähän rohinaa hengitysteissä, mutta onneksi tuo näyttää alkaneen helpottamaan pikku hiljaa. Kivoja ja hurjan hauskoja veijareita rotat ovat. Moore ja Nono tykkäävät kovasti katsella rottien puuhia ja käyvät säännöllisesti niiden puuhia seuraamassa häkin vierellä. Varsinkin Moore istuu tosi kauniisti rottia katsomassa. Aivan kuten teatterissa ainakin.

Herkkulautanen

Karma on kova pusuttelija