Nono sairastaa

Nono on viime päivät ollut selvästi kipeän oloinen.  Eilen Nono vinkaisi kovin kivuliaan oloisesti lattialla ollessaan, vaikka mitään ei tapahtunut. Aamulla oli tehnyt kuulema samoin. Tunnustellessa aristelee vasenta lonkkaa ja jalkaa. Nonon oikea polvi on siis se polvi, joka on leikattu. Nivelrikkoa on Nonolla ollut jo pitkään ja varmaan Nonon nuo jatkuvat jumit asentovirheen vuoksi, ovat taas syynä huonoon vointiin. Rimadylillä mennään. Toivotaan, että vointi paranisi, eikä eläinlääkärireissua tarvita. 

FI JVA-palkinto 

Tänään oltiin Muuramen seudun kennelkerhon jouluisessa palkitsemistilaisuudessa, jossa palkittiin tämän vuoden mejävaliot ja julkistettiin kerhon mejämestari. Romeo palkittiin valioitumisen johdosta ja se sai nyt siis myös oman palkintohirven. Tarjolla oli jouluherkkuja, glögiä ja joulupukkikin oli käynyt eteisessä kera useiden pakettejen... koiriakaan ei joulupukki ollut unohtanut.

Kiitos järjestäjille mukavasta tilaisuudesta ja ONNEA Kutin omistajille, Leilalle ja Timolle kerhon vuoden 2011 mejämestaruudesta! Komia oli kiertopalkinto.  Onnea muillekin palkituille! 

Ja loppukevennyksenä vielä...Hippu hamsterin agilitytreenit!