Eka lomaviikko on sujunut leppoisasti ja vauhdilla. Heti pyhien jälkeen lähdimme Roosan kanssa joulun jälkeisiin alennusmyynteihin ja täytyy sanoa, että kokenut mejäilijäkin oli tuolla ihmishulinassa aivan pää pyörällä ja suunnat hukassa. Ginatricot, Stadium, Henkka & Maukka, Vera Mode ja "kadonnut" Anttila... Huh, raskasta hommaa tuo shoppailu...  mutta kyllä kannatti.

Iskälle käytiin sanomassa puolen viikon maissa "heipat", hänen lähdettyään matkalle kohti KapVerdeä ja siellä odottavaa laivaa, jolla kyseinen suomalaismiehistö lähtee ensimmäistä kertaa ylittämään Atlantin valtamerta. Toivomme iskälle suotuisia tuulia ja onnea matkaan! Matkapäiväkirjaa seurataan täällä ahkerasti. Kivaa lukea kuulumisia laivalta. >> http://www.kristinacruises.com/?a=ajankohtaista&s=ajankohtaista&i=724 

Viikolla otettiin Mooren kanssa hakua. Maalimies tarjosi kepin Mooren suuhun ja keppi suussa Moore lähti juoksemaan keskilinjaa kohti, mutta ilman keppiä tuli sitten kuitenkin perille.  Alamme pikku hiljaa miettimään tuota rullailmaisua Romeolle, niin täytyy se siinä sivussa yrittää opettaa sitä Moorellekin. Tuntuu kuitenkin vaivatta oppivan samat asiat kun Romeokin. 

Eihän tuosta hakuilusta lajina voi Mooren kanssa koskaan mitään ihmeempää tulla. Sen verran noita ihmisten laatimia sääntöjä on tiellä. Kokeisiin Moore ei koskaan voisi mennä (siltä puuttuu tarvittavat pk-oikeudet) ja toisekseen se ei selviäisi BH-kokeen pitkistä seuraamiskaavioista, koska sitä ei huvita noin pitkään kulkea ihmisen rinnalla. Sen verran utelias olen kuitenkin sen oppimisen suhteen, että rullailmaisun yritän sille opettaa. Jääköön sitten tämä yhteiskunta vaille yhtä todellista hakukoiraa. 

Eilen käytiin isännän kanssa reippailemassa taas Muuramen harjulla kymmenen kilometrin lenkki. Hyvä me!  Lenkin puoliväliin mahdutettiin Romeolle vielä vähän riehumista frisbeen kanssa. 

Huomenna on sitten vuoden vaihde ja monelle koiralle kauhujen yö.  Meillä koirat kuuntelevat rockradiota koko yön, eikä ulkona enää illasta käydä. Moorea ja Romeota uusi vuosi ei ole koskaan sen kummemmin hetkauttanut, Nonoa sen sijaan jännittää aika paljon. Täytyy pitää pikku koira kainalossa, jos kovin rupeaa pelottamaan.

Huomenna lähden tapaamaan vanhoja kavereitani, joihin olen törmännyt nyt uudemman kerran FB:ssä. Ihana nähdä heitä monien vuosien jälkeen!

Hyvää vuoden vaihdetta kaikille, palataan ensi vuonna asiaan! 

Kotisivut saivat vähän uutta ilmettä (taas), joten käykääpä kurkkimassa >> http://www.freewebs.com/nonojamoore/