Pakkanen paukkuu nyt oikein kunnolla reilussa - 20 asteessa ja koirien lenkit ovat olleet lyhyitä ja vauhdikkaita ja niitä on tehty usein. Nono on ollut myös enemmän koko lauman lenkeillä mukana ja kävely on sujunut hyvin. Nonon mukaan saaminen lenkeille tuntuu tehneen laumallekin hyvää ja tänään lenkillä Romeon häntä heilui Nonolle. 

Vihdoinkin myös jääkausi on avattu (tämä termi ei siis taaskaan koske millään tapaa koirankoulutusta, vaan sitä, että jäällä voi taas kävellä) ja sehän tietää taas koirille enemmän vapautta ja lenkkimahdollisuuksia! Tosin sen verran arka olen jäiden suhteen, että toistaiseksi lenkit ovat olleet lähinnä rannalla leikkimistä. Selkä saa vielä odottaa valloitustaan. 

Tänään oli holskujen tottistreenit ja siellä suurimman huomion vei tämä valloittava Hollandroy Tarah-Minke "Tara", joka on varsin ällöttävä tapaus. 

Muuten elämme nyt mielenkiintoisia ja jännittäviä hetkiä ja pientä odotusta on ilmassa. Tästä en kuitenkaan tässä vaiheessa vielä kerro enempää. Sanottakoon vaan, että olen tästä asiasta aika innoissani! 

No, ennenkö paljastan innostuksissani enempää, niin tässä linkki Taran kuviin. Ihailkaa niitä. 

http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Hollandroy+Tarah-Minke/