Loma loppuu tänään ja huomenna alkaa työt. Ihan oikea talvikin tuli reilun kahden viikon loman aikana. Tänään saimme nauttia Jyväskylän skotti- ja westielenkillä oikein kirpakkaasta pakkassäästä Jyväskylän Nenäinniemessä. 

'

Lenkki alkanut. Porkkanahännät suuntaavat maastoon.

Lenkin varrelta

Eikä maisemat Nenäinniemessä olleet ollenkaan hassummat. 

Rakkautta yli roturajojen. Lavinia ja Nono 

Lavinia ja Moore 

Loman aikana ollaan tehty paljon koiramaisia juttuja ja videokamerakin on keikkunut matkassa. Romeon kanssa ollaan treenailtu monenlaista. Ollaan oltu hakutreeneissä, etsitty esineitä ja tottisteltu vähän. Tarkemmat sepustukset näistä löytyvät Romeon treeniblogista.

Mooren kanssa ollaan mm. hakuiltu. 

Nonolle kuuluu pelkästään ihan hyvää.  Nono on ollut iloinen ja mukavan touhukas. Nonolle laitettiin myös "ikkunapaikka" kadun puolelle, eli nostettiin tukeva, iso tyyny sohvan käsinojalle, jotta Nonolla on hyvä ja suora näköyhteys ulos. Nono on kovasti otettu tästä järjestelystä ja seurailee mielellään kadun puolen tapahtumia ja ohikulkijoita. Lääkkeet tuntuvat ainakin näin alkuun sopineen Nonolle ihan hyvin ja esim. westielenkillä Nonolle tuotti hankaluutta pysyä joukon perälle, koska intoa oli hirmuisesti vetää porukan keulille...

Nonon olen saanut viimeinkin trimmattua kokonaan kun huomasin, että karva irtoaakin jo ihan hyvin. Voi tehdä aaltoja! Hyvä minä. Lopputulos ei ole kylläkään ihan hirmuisen häävi, joten pitää muistaa jälleen kerran, että trimmaaminen ei todellakaan ole mitään helppoa tai kevyttä puuhaa. Onneksi on heitä, jotka sitä jopa ihan ammatikseen tekevät, jotta meidän ei tarvitse. Niille, jotka miettivät sitä, että sattuuko nyppiminen koiraa, niin vastaan, että ei satu jos koira oikeaan aikaan ja tietysti oikealla tekniikalla trimmataan. Nono nukkui trimmipöydälle tyytyväisesti tuhisten kun nypin kuollutta karvaa sen selästä, joka irtosi todella vaivattomasti. Ei kaunis lopputulos, mutta ihan kotitrimmiksi kelpaa. 

 LOPUT LENKKIKUVAT (linkki alla)

>> http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Jyv%E4skyl%E4n+skotti+ja+-westielenkki/