Viikonloppu meni täysin koiraharrastuksille. Lauantaina oli hollanninpaimenkoirien hakuharjoitukset Laukaan suunnalla. Ne alkoivat kello 12 ja kotona oltiin neljän jälkeen. Kun on mukavaa, ajan kulua ei näemmä edes huomaa.  Tänään jatkettiin treenejä holskutottiksilla, joissa vierähti tunti jos toinenkin. Onpa ainakin tullut viikonlopun aikana oltua paljon ulkona. Kivaa kun pakkaset viimein vähän hellittivät.

Lumikengät

Sain treenikaverilta kokeiltavaksi kahdet erilaiset lumikengät. En ole koskaan aiemmin sellaisilla kävellyt ja tarkoitus olisi ostaa sellaiset jossain vaiheessa itselle, jos ne noin muutoin miellyttävät jalassa. Täytyypä käydä heittämässä noilla lenkki ensi viikon aikana. 

Hipun synttäripäivä

Hippu-hamsteri täytti tänään vuoden. Roosa teki Hipulle asiaankuuluvasti hienon täytekakun. Kakun pohjana on persikkapilttisosetta. Päällinen on koristeltu viinirypäleen puolikkaalla ja reunoilla kiertää Hipun suurta herkkua, eli auringonkukan siemeniä... Voin vakuuttaa, että kakku maistui oikein hyvin päivänsankarille, eikä keski-ikäkään tunnu vielä missään. 

Onnea ihana pikku-Hippu.