Kylläpä aika rientääkin vauhdilla ja kevättä kohti mennään. Pentujen syntymäänkään ei ole enää kauan! Djennasta sen verran, että Djenna syö ja nukkuu ja kasvaa yhä suuremmaksi. Masu alkaa olla jo melkoisen iso. Toivotaan, että kaikki sujuu yhtä hyvin kun tähänkin asti ja saamme kuulla pian hyviä uutisia Hollannista. 

Meille ei kuulu sen kummempia. Töitä ja arkista kiirettä, kuten tähänkin asti. Nonolla on jälleen korvatulehdus (sadasmiljoonas varmaan...) ja lääkitys nyt siis siihen.

Mejä

Skotlanninterrierikerho muisti meitä viime lehdessä kunniamaininnalla, vaikka viime kesä ei kummonen mejätulosten puolesta ollutkaan... Kiitos siitä. 

Viikonloppuna kokoonnutaan mejäporukan kanssa Jyväskyläläiseen ravintolaan viettämään iltaa ja samalla punomaan kevään uusia kuvioita mejän osalta. Vähän motivaatio mejään hakee yhä nousuaan, mutta ehkä se sitä mukaan kasvaa, kun lumen pinta laskee...  Tottahan mejällä on aina suuri paikka sydämessämme, se nyt on selvä sanomattakin. Onhan se myös isännän ja minun yhteinen mukava harrastus ja mejäporukasta on tullut vuosien varrella todella paljon hyviä ystäviä, joiden kanssa tulee vietettyä paljon aikaa. Jopa ehkä enemmän kuin omien sukulaisten. Vähän on ollut myös mielessä josko uskaltaisi joskus lähteä tuonne naapurimaan puolelle hakemaan uusia mejähaasteita...   

Lauantaiksi lupauduin töihin Jatin kisoihin, jotta osa tarvittavasta kisatyövelvoitteesta tulee tehtyä. Jatin jäsenenä pitää olla kaksi kokonaista työpäivää vuoden aikana töissä, jotta kisatyövelvoite tulee suoritettua. Tekemällä työllä saa alennusta jäsenmaksuista ja on etusijalla ensi vuoden treeniryhmiin. Toinen työpäivä tulee tehtyä sitten SM-agilityssa, jonka seuramme järjestää ensi kesänä! 

Tulevaa

Agia ja hakua jatketaan kesänkin aikana ja tarkoitus on käydä jokunen koiranäyttely Romeon kanssa kevään ja kesän aikana. Näyttelyt eivät hirveästi jaksa innostaa, mutta toki se yksi serti täytyy yrittää vielä hakea. Jämsään ilmoitin jo meidät. (Kuulin, että ei olisi kannattanut. Tuomari on kuulemma ihan tooo-si tiukka täti.) Katia pyysi laittamaan Romeon tuloksia myös vuoden näyttelyholsku-kisaan. Ei olisi tullut mieleenkään, että Romeon tulokset riittäisivät johonkin tuommoseen kisaan edes osallistumaan... Onhan Romeolla kuitenkin sitten loppujen lopuksi aika paljon hyviä tuloksia huomioiden se, ettei me kovin monessa näyttelyssä olla käyty... 2 x ROP, 2 x SERT, 2 x PU1, 1 x PU2, 3 x SA, Varaserti, 4 x ERi, joista yksi erikoisnäyttelystä ja erikoistuomarilta. 

Romeon terveyttä tutkitaan kevään aikana lisää. Tiedossa on kevään kuluessa kilpparitesti ja kuvautan myös Romeon silmät. Luonnetesti on toukokuussa, joten näistä saamieni tietojen pohjalta teen jatkosuunnitelmia Romeon osalta. 

Eilen ilmestyi uusin Holsku-lehti ja tutun näköinen rekku siellä kannessa porhalsi...