Ihana Djenna.. toivottavasti seuraavassa kuvassa jo pentujen kanssa!

Sairastelut ovat jo takanapäin ja ollaan palattu taas lähes normaaliin arkeen. Toissapäivänä tehtiin parin kilsan lenkki kaikkien koirien kanssa täysin Nonon ehdoilla. Pakko sanoa, että aika papparainen Nonosta on jo tullut liikkumisen suhteen. Hyvin, hyvin hitaasti mentiin koko lenkki, Nonon nuuskutellessa piiitkään ja hartaasti. Kymmenen kertaa vähintään pysähdyttiin odottelemaan, kun pappa pyörii hangessa useita minuutteja... Romeo ja Moore olivat jo vähän "hoh-hoijaa-voitaskos jo mennä"- ilmein varustettuja, mutta Nono selvästi nautti.  

Lauma

Pientä murrailua oli taas nähtävillä Romeon ja Nonon välillä lenkilläkin, joten tuskin noista kahdesta enää kavereita tulisi. Koirathan ovat nykyisellään olleet erotettuina toisistaan koko ajan. Ratkaisu on tietysti vähän työläämpi kuin ennen, mutta ollut noin muutoin yllättävän toimiva. Nonon ei tarvitse pelätä isoa koiraa ja Romeon ei tarvitse vahtia Nonon liikkeitä. Varmasti tiukan valvonnan alla, koirat pystyisivät edelleenkin olemaan vapaasti samoissa tiloissa, mutta se on ratkaisuna sen verran stressaavaa kaikille osapuolille, joten se ei ole meillä edes vaihtoehto. 

Djennan ja Romeon pennut

Nyt on enää päiviä Djennan pentujen syntymään! Jännittävää on myös se, että onko pentueessa vähintään se kaksi tyttöä, jotta saataisiin tänne Suomeenkin se yksi tyttönen.

Allekirjoituksia ym. tarvittavia papereita on lähetelty maiden välillä. Kaikki paperit koskien Djennaa ja Romeota pitäisi olla kunnossa ja asianmukaisesti hoidettu. Myös DNA-testi on otettu Romeosta ja lähetetty Hollantiin. Toisin kuin meillä Suomessa, Hollannissa kaikilta koirilta vaaditaan DNA-testi ja se koskee myös ulkomaan koiria, joiden pennut reskisteröidään Hollantiin. 

Koirafanitus

Sitten muihin juttuihin. Kukkasen Liisa tarvitsi Koirafanitus-lehden Temppunurkkaan kuvaa koirasta, joka pyyhkäisee korvallistaan ja Romeo-koira sai olla mallina. Tarralappu päähän ja sitten odoteltiin. Pikku tarra päässä ei Romeota hetkauttanut millään tavalla, eikä aiheuttanut minkäänlaisia toimenpiteitä... Laitettiin sitten isompi tarralappu Romeon päähän, joka vielä tuulessa alkoi iloisesti lepattaa ja niin saatiin tarvittava kuva...  

 

Eilen päästiin Romeon kanssa jo treenaamaan agiakin Muuramen kennelkerholaisten kanssa Jatin halliin. Tässä pikku pätkä videota Romeon eilisistä treeneistä.