1262676343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lunta

Lunta on satanut  paljon tänä talvena täällä Keski-Suomessa. Metsiin ei pääse lenkkeilemään suuren lumimäärän takia ja jäälläkin alkaa olla ongelmia. Auramiehet eivät käytä kalustoaan kun uutta lunta satelee päivittäin. Meidän lenkit ovat nyt keskittyneet yhden sisukkaan saarelaisen auraamalle jäätielle, joka sekin on suuren lumimassan takia paikoin täynnä vettä. Toista näin huonoa jäätalvea en nyt heti muista, mutta jospa tämä muuttuisi vielä... Majasaari tuntuu tänä talvena olevan niin kaukana.

Nono

Nono on saanut uuden tittelin "Kotikoira". Se ei kulje meidän porukassa pitkillä lenkeillä vaan tekee lyhyitä haistelu- ja pissalenkkejä tiellä. Olen tehnyt Nonolle päivittäin varovaista hierontaa, lähinnä sellaista mikä rentouttaa Nonoa. Nono tykkää siitä kovasti ja ynisee tyytyväisenä ja lopulta nukahtaa syliin. Lyhyet lenkit ja lisänä Nonolle tärkeä toko ym. puuhastelu riittäköön nyt ainakin toistaiseksi Nonolle.

Vointi on kohentunut ja Nono voi paremmin. Pahimmat jumit ovat varmaan juuri tähän vuodenaikaan, kuin pakkaskelit ovat jatkuneet pitkään ja lihakset eivät tahdo pysyä lämpöisinä lenkillä manttelista huolimatta.

Täytyy vaan hyväksyä se, että Nono ei ole enää pitkien lenkkejen koira, vaan tulee olemaan jatkossakin enemmän kotona isommilta retkiltä. Luulen, että kesäaikaan kun on lämmintä, Nono tykkää ja voi taas liikkua paremmin. Mennään Nonon voinnin mukaan ja katsotaan mitä sitten lääkäri on mieltä koirasta.

1262678099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Romeo ja Moore

Romeo ja Moore nauttivat talvesta ja toistensa seurasta. Lumi on Romeosta jotakin tosi suurenmoista ja mikäs noilla pitkillä jaloilla onkaan lumessa loikkia. Romeo on saanut lisänimen "Nipsu" koska muistuttaa kovasti Muumeissa esintyvää Nipsua... Katsokaapa vaan. Se on ihan meidän Romeo. Nauru 

Kovasti pojilla leikit sopivat yhteen ja melkoinen idioottikaksikko noista näkyy muodostuvan, ainakin kun lähtevät yhdessä lenkille... huokaus. Se onkin sitten jo toinen tarina.

Tällaista tällä erää...

1262678614_img-d41d8cd98f00b204e9800998e