Tänään pakataan matkailuauto ja huomenna aamulla kukon laulun aikaa lähdetään ajelemaan Pieksämäelle mejäkokeeseen. Tarkoitus on yöpyä koepaikalla, jotta sunnuntai aamuna saisi nukkua vähän pidempään ja koiratkin pääsevät taas "leirielämän" makuun, ennen tulevaa Lapin reissua.

Koe on iso, eli kolmen tuomarin koe, joten varmasti myöhään menee sunnuntaina, ennekö taas reissusta kotiudutaan.

Kokeessa mukana on siis Romeo, joka pääsi toiselta varasijalta mukaan ja Moore saa lähteä tällä kertaa vain "seuramieheksi" Nonon kanssa. Tulee olemaan Moorelle vaikea paikka...  

Romeon edellinen koe on ollut Vesangassa, jonka jälkeen ei olla harjoiteltu. Tarkoitus oli pitää mejärinkiläisten kanssa treenit ensi viikon alussa, mutta kokeen takia jätämme ne nyt sitten väliin. Saas nähdä miten herran käy suhteellisen pitkän tauon jälkeen... 

Teknisesti Romeo meni viime kokeessa ihan täydellisesti; merkkasi erittäin hyvin makuut + kaadon, meni kulmat tarkasti, joten mitään ns. hiottavaa ei tällä hetkellä kyllä olisikaan treenejä ajatellen.

Muutaman pisteen vähennys tuli viime kokeessa tuosta nuorelle koiralle tyypillisestä pienestä epävarmuudesta, eli Romeo haki tukea vähän minulta ja siitä tuomari pudotti muutaman pisteen jäljestämisvarmuudesta ja työskenteleyn etenevyydestä, arvosteltavista osa-alueista.

Tuo on asia joka menee itsestään ohi, kunhan koira vaan pääsee käymään kokeissa ja alkaa itse luottamaan omaan osaamiseensa. Tuota taitoahan koirilla ei voikaan alkuun edes olla. Koe oli kuitenkin Romeon ensimmäinen koe, joten tulos oli kyllä aivan uskomattoman hyvä jo siitäkin syystä! (46/50p.)

Lenkkeilyä

Sairaslomapäivistä voin sanoa jopa nauttineeni, koska murtunut sormi ei estä lenkkeilyä ja päivät olenkin aloittanut Romeon kanssa lenkkeilemällä mm. saarta ympäri. Lenkkiä tuleekin paljon koska voin viedä vain yhtä koiraa kerralla ja esim. Mooren ja Romeon yhteislenkit ovat nyt mahdottomia. Koira kerrallaan saa mamma ainakin hyvää liikuntaa ja paljon.

Namien etsintää nurmikolta

Äkkiä karkuun, se saa kohta hepulin...

Puutarhatokoa

seuraamista

 

Vielä ehtii mukaan!! Matka maailman ympäri 80 päivässä -esitykset ovat nyt parhaillaan käynnissä. Roosan ja muiden lasten kulissiteatteriesitys on saanut erittäin hyvät arvostelut lehdistöltä ja esitys oli oikeasti tosi upea, joten menkääpä ihmeessä katsomaan mahtavaa showta! Wau!

Täällä asiasta lisää... http://www.kulissi.fi/lapset.html ja http://www.kulissi.fi/