Viiden aikaan aamulla lähdettiin ajamaan Karkkilaan ryhmänäyttelyyn. Holsku-kehä alkoi heti yhdeksän jälkeen, joten turhaa odottelua ei jäänyt...

Romeo sai oikein kivan arvostelun ja sen käytökseen kehässä olen erittäin tyytyväinen. Sen luontainen uljaus vähän katoaa kehässä ja se on siellä sen näköisenä, että olisi missä tahansa muualla mielummin ja tuo näkyy vähän arvostelussa. Metsässä töitä tehdessä, koira näyttää niin hienolta, ollessaan rento ja vapautunut ja täydessä työntouhussa. Näyttelykokemusta lisää, niin eiköhän tuokin vielä muutu parempaan.

Romeo on kuitenkin Erittäin Hyvä... ellei täydellinen.  

Tuloksena tänään NUO-EH NUK2 ja arvostelulappusessa luki näin;

Erittäin hyväntyyppinen, hyvin kehittynyt, nuori uros. Toivoisin hieman tyylikkäämmän ylälinjan. Erinomainen pää. Valitettavasti liian vaaleat silmät. Hyvät korvat ja purenta. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Liikkuessa korkea-asentoinen häntä. Varsin hyvät liikkeet. Riittävä juovitus, ei tänään parhaassa karvassa. Voisi esiintyä paremmin edukseen.

Lisää Romeon näyttelystä täällä kuvia ja juttuja http://nonomooreromeo.blogspot.com/ .

Sera

Päivän huipputuloksesta vastasi Riitan ja Pentin KAUNIS SERA lapinporokoira!!!

RYP 3, ROP, PN1, AVK 1, ERI, Serti. ONNEA MAHTAVASTA TULOKSESTA JÄLLEEN KERRAN!!

Sera ei petä ihailijoitaan! 11 sertiä... ja koiralla ikää paria päivää vaille kaksi vuotta, joten vieläkään se ei voinut valioitua.  

Sera on ihan uskomattoman kaunis koira ja käyttäytyy kehässä todella upeasti ja edukseen.

Varsinainen tähti siis, vaikka Sera olikin laittanut Penan kännykän uuteen uskoon... Oikein hieno Nokialainen Seran käsittelyn jälkeen...