Jääkausi korkattiin eilen alkaneeksi tekemällä ensimmäinen jäälenkki!  

Ja koska Facebookissa kysyttiin saman tien, että KENEN kanssa sen aloitin ja epäilykset kohdistuivat luonnollisesti Romeoon, on tässä heti selvennyksen vuoksi kerrottava, että meillä jääkausi tarkoittaa yksinkertaisesti siis vain sitä, että alkaa kausi jolloin lenkkeillään päivittäin järven jäillä. Ei mikään koirankoulutukseen liittyvä termi siis...  

Eilen posti toi odotetun paketin, joka sisälsi kirjan Esine-etsintä. Romeota kouluttaessa käytän mm. tämän kyseisen kirjan kirjoittajan ( www.pipap.net/tokosivut/ ) koulutustapoja. 

Tarkoitus on talven aikana lukea vähän teoriapuolta mm. siitä mitä tulee tuohon esine-etsintään ja alkaa pikku hiljaa myös harjoitella noita nätimmän puoleisia luovutuksia. Tällä hetkellä ne ovat todella karseita, kuten treenivideoista näkyy.

Kirjanen vaikuttaa tosi hyvältä ja monta hyvää vinkkiä onkin jo tuota selaillessa tullut. Treeni-intoa on onneksi kovasti. Biltemasta olisi tarkoitus hakea myös omat ruutu-tötsät ja tunnaripalikat ovat olleetkin jo kaapissa pitkään... Kahtellaan mitä saadaan aikaiseksi. 

Tänään sain tietää, että sain koko Joulun jälkeisen viikon vapaaksi. Joten lomakin pukkaa pian päälle. 

Romeo oli haastettu myös Holsku-lehden holskuluuppiin ja uusimmassa Holsku-lehdessä oli julkaistu koirulista juttu. Paljon on tullut mukavaa palautetta kirjoituksen perusteella, joten kiitos siitä. 

Tekstiä voi yrittää tihrustaa seuraavasta linkistä... http://www.freewebs.com/nonojamoore/lehdess.htm