Juhannuksena on tehty useita mukavia lenkkejä ns. normi Juhannuskuvioiden lisänä. Sää kun on ollut mukavan viileä.  Aattoaamuna kierrettiin kymmenen kilometrin lenkki Mooren ja Romeon kanssa omalla saarella. Lauantaina mukana menossa oli myös Nono, joten lenkki oli lyhyempi ja matkavauhti huomattavasti hitaampi. Innokkaana pikku porkkanahäntäkin matkaa taivalsi ja kävely sujui. 

Tänään aamulla päätettiin lähteä valloittamaan Korpilahdella oleva Vaaruvuoren luontopolku. Matkaa polulla on vain reilu neljä kilmometriä, joten pikku lenkistä oli kyse. Koirista mukana tällä kertaa vaan Romeo, jotta isäntä sai rauhassa keskittyä valokuvaukseen. No joo... kovin oli tunne kun omalla saarella oltaisiin lenkillä, mutta olihan polku ihan mukava kiertää. Pitkospuita riitti ja kaksi kaunista lampea sekä ihan hienoja näköaloja.  

Isännältä tippui kameransuojus metsään ja laitettiin Romeo-etsintäkoira hakemaan sitä. Kävi innolla hakemassa parimetrisen kepin, jota tarjosi...  Onneksi löydettiin suojus sitten itse. Muuten olisi jäänyt metsään. Aina ei voi onnistua... 

Matkan varrella oli kaksi lampea

Niistä oli hyvä käydä juomassa

ja taas jaksoi kiivetä mäkiä

Mihinkäs seuraavaksi?

Nono

Nonon kuulumisina kerrottakoon, että uiminen ja märät kelit aiheuttivat taas sen, että Nonon iho tulehtui erittäin pahoin nivusista ollen ärhäkän punainen, vähän märkivä ja kovasti kutiava. Kotihoidolla mentiin aluksi, (malaseb & betadine) mutta tilanne paheni niin, että  ihoa piti näyttää sitten lopulta lääkärille. Samalla reissulla Nono kävi myös saamassa kennelyskärokotteen. Koska Nonon allergia on tiedossa, aloitettiin saman tien kortisoonilääkitys helpottamaan kutinaa. Annostus aloitettiin yhdellä tabletilla, mutta tarkoitus on pudottaa annos mahdollisimman pieneen tähdäten siihen, että ihoalueen nuoleminen ja kutina pysyy kuitenkin poissa. Kortisoonilääkitys tuntui toimivan hyvin ja helpotti heti Nonon oloa. Alue alkoi parantua nopeasti kun Nono ei siihen enää koske. Oli kurjaa kuunnella kun yöllä kaksi koiraa kuorsasi ja kolmas nuoli ja repi itseään...  

Loma lähestyy... 

Vielä kaksi työpäivää ja sitten jään neljän ja puolen viikon lomalle! Pohjoiseen ei tänä kesänä lähdetä, vaikka mieli sinne aina halaajaakin. Tarkoitus on lähinnä mökkeillä mahdollisimman paljon ja käydä muutamissa mejäkokeissa. Lähinnä rentoututa ja vaan olla. Ei mitään sen kummenpaa lomasuunnitelmaa tälle kesälle. Viime ajat kun ollaan oltu lähes joka viikonloppu "jossakin", niin kaipaa ennen kaikkea rauhoittumista ja lepoa. 

Mukavaa lomaa niille, joilla sellainen on! 

>> KUVIA TÄÄLLÄ http://nonomooreromeo.kuvat.fi/kuvat/Vaaruvuoren+luontopolku/