Loma on ohi ja siitä jäi paljon muistoja... paljon muitakin kuin koirajuttuja. Kävimme mm. KeiteleJazzeilla kuuntelemassa Procol Harumia ja aika vaikutuksen kyseinen bändi tekikin. Tampereelle tehtiin kiva päiväretki ja löytyihän sieltäkin se meidän suosikkipaikka eli Viikinkiravintola Harald.

Tuntureita ei tietenkään koskaan voita mikään ja ne jäävät hyvänä muistona mieleen ja tietenkin Mooren valioitumistakin on juhlittu kovasti... Joo.  Se on saanut sipsejä valioitumisen kunniaksi koska se on siis oikeesti ihan hulluna niihin... 

Ensimmäinen työviikko on nyt kuitenkin lähes takana loman jälkeen ja paluu arkeen on taas alkanut. Huoh... Suunnitteluiltaa ym. on ollut töiden lisäksi, joten kiirettä pitää ja reippaat aamulenkit ovat palanneet taas ohjelmistoon. 

Murtunut sormi on alkanut parantumaan hyvin ja tänään uskaltauduin ottamaan ensimmäistä kertaa kaksi koiraa lenkille yhtä aikaa. Tuntuipa hyvältä pitkästä aikaa.

Mejä

Laukaan mejäkokeeseen oli tarkoitus mennä viikonloppuna mutta koska helteet sen kuin jatkuvat, (sunnuntaille luvattu 30) peruin kummatkin koirat kokeesta. 

PM-kokeeseen ei taideta nyt sitten päästä Mooren kanssa mutta väliäkö sen. Valioitumisesta on edelleen niin mukava fiilis! 

Muutama kesäkuva mökiltä..