Patikointia

Tänään lähdettiin patikoimaan Saariselän Luttojoelle.

Reitti kiersi jokivartta pitkin ja kävimme evästauolla Luttojoen päivätuvalla. Kiersimme vielä lenkin Vellinsärpimäojalle ja sieltä takaisin jokivartta pitkin Saariselän retkeilykeskukseen, josta kipusimme takaisin Kaunispään huipulle, josta olimme lähteneet. 

Helteet eivät edelleenkään meitä kiusaa, kuten muuta osaa Suomea kuuluu tekevän.  Ilma oli lähes syksyisen viileä, + 7 ja sää pilvinen suurimman osan matkasta, joten matkanteko oli oikein mukavaa. Tunturilla kävi myös erittäin hyytävä tuuli, joten rukkaset ja välihousut olivat hyvät lisävarusteet. 

Sääskitilanne tänään; havaittuja sääskiä 0 kpl!!  

Matkaa tuli kaikkiaan reilu 17 kilometriä, joten terrierit saivat jäädä ihailemaaan maisemia Kaunispään huipulle. Mukana oli siis tällä kertaa vain Romeo, joka jaksoi oikein hienosti taivaltaa koko matkan. Mahtava vaelluskaveri. 

Sää lämpeni iltapäivästä huikeaan +12 asteeseen ja aurinkokin alkoi paistaa, joten päivä on ollut tänään kerrassaan upea vaellukseen!

Ruoka ei tänään valitettavasti ole ihan kuvattavaa laatua... joten ette saa kuolata.   Tästä heikko aasinsilta seuraavaan... Ivalon keskustan pizzerian edessä bongattiin vehnänvärinen skotti. Varsin hurmaava tapaus.

Pitkospuilla

Luttotuvalla tauolla ja makkaranpaistossa

Romeo osasi hienosti rauhoittua nuotiolle 

Luttojokea

Lunta, kivaa! 

Takaisin Kaunispäälle,  lähes 17 kilometriä takana.

Kaunispäältä

Sitten lenkkivuorossa Nono ja Moore 

Pojat painelevat innolla tunturiin

Ilma on syksyisen viileä ja koirillakin on kivaa

Tunturilla

Poseerausta...

Tunturin tuulia haistelemassa, ei hassumpi lenkkiympäristö...

Pojat tarkkana

Mökissä uni maittaa.